De engelen

U kunt bij mij een engel in opdracht laten creëren. Deze engel is van brons, duurzaam materiaal met eeuwigheidswaarde. Iedere engel wordt eenmalig gegoten en is een unicum. Uniek voor een specifiek persoon. Dit kan zijn voor een pasgeboren kind, maar ook ter gelegenheid van een huwelijk of een andere bijzondere gebeurtenis.  Ook kunt u een engel laten maken voor een geliefd persoon of voor uzelf.

Dit is een heel bijzonder geschenk en is nergens anders te krijgen. Omdat het een kunstwerk van brons is, blijft het zijn waarde behouden en gaat niet verloren. Bijgaand wordt een echtheidscertificaat geleverd met daarin de naam van degene voor wie de engel bestemd is, de opdrachtgever en mijn gegevens.

Leverijd

Het creëeren van een engel vergt aandacht en tijd om deze in brons te vervaardigen. Na het maken van een afspraak , telefonisch of persoonlijk, waarin u kunt bespreken wat uw specifieke wensen zijn, bedraagt de levertijd drie tot zes weken.

Prijs

U kunt een engel bestellen vanaf 200,- inclusief btw. De prijs is verder afhankelijk van uw persoonlijke wensen en natuurlijk de grootte. De engel van de advertentie is een beschermengel van 30 cm. hoogte en deze komt op 750,- euro inclusief btw.

 

Contact

Nathalie IJzerman-Emons

Marcelisstraat 11, 2586 RR Scheveningen

telefoon: 070- 354 46 11 of 06- 410 42 336

 www.depaardenstal.nl