Vanaf mijn kindertijd ben ik geboeid geweest door de beelden van Michelangelo, Rodin en vooral Camille Claudel.

Ik was altijd aan het boetseren of schilderen. Daarnaast las ik sprookjes, schreef verhaaltjes en gedichten en maakte toneelstukjes en 'kostuums'.

Na de middelbare school ben ik gaan studeren. Mijn interesse ging uit naar de cultuur van de indianen in Latijns Amerika en naar psychologie.

Tijdens mijn studies heb ik altijd geboetseerd, geschilderd, beelden gemaakt en gedichten geschreven. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat de drang om te ceeeren te groot is om het 'ernaast' te blijven doen en heb mijn leven omgegooid en ingericht om als kunstenaar verder te gaan.

In de beelden en de schilderijen kan ik alles kwijt. Het is een nooit opdrogende bron zoals het leven dat zelf ook is.

Om te leren beeldhouwen heb ik 10 jaar les gevolgd bij een vooraanstaand beeldhouwer in Den Haag en om te leren schilderen heb ik een aantal jaren modeltekenen gevolgd samen met lessen bij verschillende schilders.

Vanaf 2003 ben ik fulltime in de bronsgieterij van mijn man gaan werken. Dit heeft mij meer inzicht en mogelijkheden gegeven om nog meer uit mijn werken te kunnen halen. Inmiddels doe ik dit al ruim acht jaar en heb dit vak volledig onder de knie. Van mallen maken tot het aangieten, invormen, lassen, afwerken en patineren van een bronzen beeld. Samen met Ron werk ik zes dagen per week in "De Paardenstal", bronsgieterij en kunstkabinet. We werken nog steeds in opdracht van klanten, kunstenaars, die hun werk in brons willen laten gieten, maar inmiddels hebben we al een hele klantenkring opgebouwd voor onze eigen beelden en voor beelden in opdracht .

Tegenwoordig staan we op goede kunstmarkten en op beurzen om onze beelden naar buiten te brengen.

Momenteel werk ik aan mijn droomproject: Stairway To Heaven. Een trap naar de hemel, waarin alle engelen een eigen plaats krijgen. Het is de verbeelding van het topje van de louteringsberg (Purgatorio) en de opgang naar het paradijs (paradiso) van Dante. Inspriratie hiervoor waren de poorten van de Hel "The Gates of Hell" van Rodin. Ik hoop deze trap aan het eind van 2012 in brons te kunnen tonen.